Sweden

Magisk natur & pannkakor på västkusten – Nya Zeeland VLOGG | JabarPos Update

Magisk natur & pannkakor på västkusten – Nya Zeeland VLOGG – Welcome to the Jabar Pos. Here we provide a variety of information about technology, internet, health etc. The hope, of course, hopefully this information can provide knowledge for you. The key to understanding this article is in category Magisk natur & pannkakor på västkusten – Nya Zeeland VLOGG | JabarPos Update

Read Also

Magisk natur & pannkakor på västkusten – Nya Zeeland VLOGG | JabarPos UpdateFamiljen är i Punakaiki, Nya Zeeland, det ligger på södra öns västkust men Alma och Harry har inte riktigt koll på var vi har ställt husbilen. Den är parkerad på en campingplats precis vid havet, Punakaiki Beach Camp, stranden är dock blåsig och lite kall. Eftersom vi inte litar på vågor och undervattensströmmar badar vi inte, istället ger v oss ut på ett äventyr med paddle boards, SUP bräda, upp för Punakaiki River i Paparoa National Park. Vi stannar och äter medhavd matsäck och förundras över den magiska naturen. Harry konstaterar att man inte får prata med mat i munnen, men sjunga får man.
På kvällen äter vi middag på Pancake Rock Cafe innan vi går för att kolla på just pancake rocks, pannkaksstenar. Vi får även se naturfenomenet blåshål, blowholes, och hela familjen är förundrad. Harry tycker att det är coolt som en apa.
Det känns som att vi är med i en naturfilm och Axel flyger med familjens DJI Mavic Pro drönare över Punakaiki och Stilla Havet.
Vi avslutar vloggen tillbaka i husbilen där familjen svarar på Dagens Fråga, varför vi bor i en husbil och inte på hotell.
Fortsätt ställa frågor till oss, andra kommentarer är givetvis också välkomna. Lämna gärna en tumme upp eller ner så att vi vet vad du tycker om den här videon.

Här hittar du vårt Instagramkonto: https://www.instagram.com/the_swedish_family/

KRAM KRAM KRAAAM
______

The Swedish Family är en familj som bor på Södermalm i Stockholm. Lillebror Harry 4 år är ett busfrö. Storasyster Alma är 6 år och en tänkare. Pappa Axel är ingenjör och mamma Joanna är TV-producent. Vi vloggar om vår vardag och älskar att resa.
________

The Swedish Family lives in Stockholm, the capital of Sweden. Little brother Harry, 4 years old, is a rascal. Big sister Alma is 6 years old and a thinker. Daddy Axel is an engineer and mommy Joanna is a TV producer. We vlog about our daily life and love to travel.

That is the information About Magisk natur & pannkakor på västkusten – Nya Zeeland VLOGG | JabarPos Update

Always make JabarPos your only choice in finding various information about technology, internet, health etc.

You have read or watched Magisk natur & pannkakor på västkusten – Nya Zeeland VLOGG | JabarPos Update.

41 Comments

  1. Hitta felet 😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😀😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close